ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

ACADEMIA JOB CONNECT PENTRU MEDICI - MAI 2013

Articol scris la data de 13.09.2012   

Proiectul pe care vi-l propunem este dedicat medicilor care vor sa prinda viteza in demersul de a profesa in Germania. Programul a ajuns deja la editia 5. Primele 2 editii s-au petrecut in Sibiu si Targu Muresa 3-a si a 4-a in Brasov.

Job Connect anunta un nou proiect pentru medicii doritori sa profeseze in Germania, proiect care va debuta in luna mai in Sibiu!

 

Proiectul este destinat medicilor care vor sa lucreze intr-un spital/clinica/praxis din Germania.

 

Venim in sprijinul celor care nu au ajuns la nivelul de limba germana B2 (necesar pentru a practica in Germania), punand la dispozitie un curs intensiv de limba germana! In cele ce urmeaza, va vom oferi detalii legate de acest proiect, numit “Academia Job Connect pentru Medici”. Daca omitem vreo informatie pe care doriti sa o stiti, va rugam sa ne scrieti la medici@jobconnect.ro sau sa ne telefonati la 0754048248.

 

Cui se adreseaza?

Medicilor care cunosc limba germana la nivel de A2 (incepator) si doresc sa continue sub indrumarea unui profesor cu peste 20 de ani de experinta in pregatirea adultilor pentru examene de limba germana.

Specializarile pentru care am plasat cu succes medici sunt: Medicina Interna, Anestezie, Neurologie, Recuperare, Chirurgie, Ortopedie. O colaborare cu noi presupune ca printre optiunile dumneavoastra sa se regaseasca si aceste specializari.

 

Cat dureaza?

Parcurgerea unui nivel (de ex. A2 – B1) se realizeaza in decurs de aproximativ o luna. Asadar, cursul pentru atingerea nivelului B2 se va intinde pe durata a 3 luni.

 

Care sunt costurile?

Costurile pentru organizarea cursului sunt de 2150 de euro / participant.

Platiti 50 Euro/Luna (150 Euro/3 luni), urmand ca restul de bani, 2000 de euro, sa ne fie restituiti incepand cu a doua luna dupa angajarea in cadrul unei clinici/spital/praxis, in 8 transe a cate 250 de Euro.

Pentru pregatirea actelor necesare obtinerii Approbationului, costurile pentru traduceri sunt de 450 de lei. Traducerile se fac la un traducator autorizat si recunoscut in Germania. Pentru legalizarea actelor, costurile se ridica la aproximativ 80 euro (ele se realizeaza la Consulatul German din Sibiu).

 

Cum se va desfasura cursul?

De luni pana Vineri, intre orele 9 – 14, plus inca 3 ore de studiu individual, acasa.

 

Unde se va desfasura cursul?

Cursul se va desfasura la Sibiu, in sediul Job Connect.

In cazul in care sunteti interesat/a sa participati la acest program, dar nu locuiti in Sibiu, va rugam sa ne comunicati conditiile in care ati putea veni pe perioada cursului (3 luni) in Sibiu.

 

Asteptam intrebari sau sugestii la adresa de e-mail medici@jobconnect.ro sau la numarul de telefon 0754048248 (persoana de contact: Eliza Păun). 

Bookmark and Share