ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Descriere Job : Asistent Vanzari pentru Job Connect :

Departament: Vanzari

Oras: Sibiu

Tip job: Full Time

Experienta job: fara preferinta

Certificate:

Acest anunt este disponibil

Descrierea companiei:

Suntem echipa Job Connect si din 2007 facem posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna. Activitatile noastre principale sunt consultanta si recrutarea de personal in diferite domenii de activitate. Deservim clienti din Romania si suntem implicati si in proiecte internationale ce implica recrutarea de specialisti din Romania pentru companii din Europa.

Dorim sa ne completam echipa cu un nou coleg sau o noua colega care sa ne ajute sa facem cunoscut serviciul nostru de recrutare, firmelor din judetul Sibiu. Sunteti o persoana interesata de domeniul recrutarii si de modul in care functioneaza o companie? Sunteti interesata de oameni si doriti sa va dezvoltati in domeniul consultantei?

Acest job poate fi o oportunitate interesanta pentru dumneavoastra daca sunteti in primii ani de activitate si doriti sa va implicati intr-un job care sa va ajute sa va dezvoltati personal si profesional.

Profil/Cerinte:

Este important pentru noi sa fiti o persoana meticuloasa, organizata, rabdatoare care sa vorbeasca si sa scrie corect in limba romana. De asemenea, este necesar sa cunoasteti limba engleza la nivel avansat si sa aveti permis de conducere. Studiile dumneavoastra universitare care completeaza profilul acestui job sunt din sfera stiintelor socio-umane.  

Descriere:

In fiecare zi veti fi implicat/a in prospectarea si documentarea firmelor din judetul Sibiu care sunt sau pot deveni clientii nostri. Le veti monitoriza activitatea acestor firme pe site-urile lor sau pe site-urile specializate de recrutare pentru a fi la curent cu joburile disponibile. Ocazional veti contacta aceste firme pentru a le prezenta candidati sau pentru a avea un prim contact telefonic.

Daca informatiile de mai sus v-au starnit curiozitatea si interesul, va invit sa faceti primii pasi spre aceasta oportunitate. Va rog, sa imi trimiteti CV-ul dumneavoastra, in format europass, in limba romana, pe adresa job@jobconnect.ro, insotit de un mesaj de intentie. Pentru informatii suplimentare, va stau la dispozitie la numarul de telefon 0754048181.

Va multumesc!

Adina Anghel  

Bookmark and Share