ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Descriere Job : Frezor universal/operator CNC :

Departament: Productie

Oras: Romania

Tip job: Full Time

Experienta job: fara preferinta

Certificate:

Acest anunt este disponibil

Descrierea companiei:

Suntem Job Connect și  pentru o companie  germană căutăm persoane pentru postul de frezor universal/operator CNC. Angajatorul activează  în Sibiu din anul 2002 și se ocupă cu asamblarea de la zero a componentelor și pieselor din profile de aluminiu care ajung pe utilaje agricole. Produsele finale sunt cabine cu structura din aluminiu.

Profil/Cerinte:

Va rugam să ne contactați daca aveți studii în domeniul prelucrarilor mecanice sau aveți studii medii si ați lucrat cu freze si strunguri. Daca nu aveti calificarea de operator CNC, angajatorul va ajuta prin calificare la locul de muncă. Programul de lucru este în două schimburi (de luni până vineri). 
Daca va place sa lucrati cu structuri metalice si sunteti familiarizat cu aranjarea pieselor pe un utilaj, masuratori, pregatirea unor operatii de frezare, gaurire, strunjire, veti lucra intr-un mediu curat si prietenos. Colegii si sefii dumneavoastra va vor ajuta sa va integrati si sa lucrati cu placere in cadrul firmei pe o perioada cat mai lunga.

Descriere:

 

Pachetul salarial este format din salariu lunar (cu sporuri, ore suplimentare), tichete de masă în valoare de 15 lei/zi, angajatorul oferă sprijin financiar pentru relocare în Sibiu.
Dacă vă regăsiți în descrierea de mai sus și doriți să aflați mai multe detalii cu privire la posturile disponibile, așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0753034454 sau la adresa de email candidati@jobconnect.ro.

Cu respect,
Cristian Diculescu 

 

Bookmark and Share