ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Descriere Job : Motostivuitorist :

Departament: Productie

Oras: Romania

Tip job: Full Time

Experienta job: fara preferinta

Certificate: Carnet ISCIR

Acest anunt este disponibil

Descrierea companiei:

Suntem Job Connect și  pentru o companie  germană căutăm persoane pentru postul de Motostivuitorist. Angajatorul activează  în Sibiu din anul 2002 și se ocupă cu asamblarea de la zero a componentelor și pieselor din profile de aluminiu care ajung pe utilaje agricole (ex. tractoare). Produsele finale au structura din aluminiu.

Profil/Cerinte:

Va rugam sa ne contactati dacă aveți autorizație pentru folosirea stivuitorului sau daca ați mai lucrat în depozit cu acest utilaj. Dacă nu aveți autorizație de motostivuitorist, angajatorul vă ajută prin calificare la locul de munca. Pentru acest post este nevoie să alimentați linia de producție cu materialele necesare, sa pregătiți paleții cu produse finite pentru livrare, să notați eventualele defecte constatate, să cunoașteți modul de utilizare a utilajelor, a echipamentelor de lucru etc. Programul de lucru este în două schimburi (de luni până vineri).

Descriere:

Pachetul salarial este format din salariu lunar (cu sporuri, ore suplimentare), tichete de masă în valoare de 15 lei/zi, angajatorul oferă sprijin financiar pentru relocare în Sibiu. 
Dacă vă regăsiți în descrierea de mai sus și doriți să aflați mai multe detalii cu privire la posturile disponibile, așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0753034454 sau la adresa de email candidati@jobconnect.ro.

Cu respect,
Cristian Diculescu      

Bookmark and Share