ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Descriere Job : Operations Manager :

Departament: Inginerie

Oras: Sibiu

Tip job: Full Time

Experienta job: intre 2 si 5 ani

Certificate:

Acest anunt este expirat

Descrierea companiei:

Clientul nostru este o companie de origine germana ce activeaza in domeniul electronic de peste 50 de ani. Compania a pornit ca o afacere de familie iar cu timpul, datorita calitatii produselor si a serviciilor oferite dar si a interesului pentru acest domeniu al oamenilor ce fac parte din echipa, activitatea companiei s-a extins in mai mult de 70 tari din lume.
In Romania, de mai bine de 10 ani, compania are activitate comerciala. In 2015 s-a inaugurat prima fabrica din tara noastra, in Sibiu, iar anul viitor noi linii de productie vor fi transferate aici pentru o noua divizie de produse. Pentru aceasta noua investitie suntem in cautarea unui Operations Manager. 

Profil/Cerinte:

 

Acest post poate fi o oportunitate pentru un inginer interesat de domeniul electronic, vorbitor de limba germana, care doreste sa faca un pas inainte in cariera sa. Persoana potrivita ocupa in prezent un post de inginer in departamentul productie (fie inginer de proces, inginer industrial, supervizor productie, etc) si este interesat sa participe la transferul liniilor de productie din Germania in Romania. Este o persoana care a coordonat in experienta sa profesionala cel putin o echipa si a dovedit prin comportamentul sau ca este interesat de cei din jur si ii poate motiva si indruma cu succes pe ceilalti. 
Am intalnit persoane din cadrul echipei atat din Germania cat si din Romania si sunt cateva caracteristici care sunt comune pentru angajatii acestei companii. Sunt oameni stabili din punct de vedere profesional, care se dezvolta personal si profesional in permanenta, sunt oameni entuziasti si pasionati de ceea ce fac si care sunt interesati de cei jurul lor. Atmosfera de la locul de munca este una placuta iar acest lucru este datorat si oamenilor care formeaza echipa in Romania si la nivel international. 
V-ar placea sa faceti parte dintr-o astfel de echipa? Va entuziasmeaza ideea de a participa la formarea echipei ce va fi implicata in transferul de linii din Germania in Romania precum si in dezvoltarea acestei noi divizii de produse? Va considerati o persoana cu bune abilitati de leadership si domeniul electronic va este cunoscut?

 

Descriere:

Daca va entuziasmeaza aceasta idee va invit sa lecturati cateva dintre responsabilitatile postului de Operations Manager.
In calitate de Operations Manager, veti fi primul angajat care va pune bazele acestei divizii. Veti participa la formarea echipei din cadrul acestui start-up. Va veti ocupa de comunicarea cu managementul din Germania si de asemenea, de comunicarea cu clientii si furnizorii companiei. Veti fi implicat in managementul fabricii atat din punct de vedere organizatoric cat si din punct de vedere financiar. De asemenea, veti particpa la transferul liniilor de productie din Germania in Romania. 
Daca sunteti intr-un moment in care simtiti ca este timpul sa acceptati o noua oportunitate profesionala si sunteti interesat de o colaborare pe termen lung atunci va invit sa discutam mai multe detalii. Ma puteti contacta la numarul de telefon 0747101808 sau imi puteti trimite CV-ul dumneavoastra, in format Europass, in limba engleza, pe adresa recrutare@jobconnect.ro.
Va multumesc!
Dana Gradinaru 

Bookmark and Share