Cristian Constantin DICULESCU

Asistent Vânzări din 2017

După finalizarea primului an de facultate, în cadrul Facultății de Științe Socio-Umane, specializarea Resurse Umane, am decis să-mi aprofundez studiile prin participarea în cadrul internshipului de la începutul verii anului 2017, al companiei Job Connect.

Încă din timpul liceului am observat că am o fire analitică, ce preferă să se exprime într-un mod concret și concis. Absolvent de profil uman, am decis să îmi continui studiile în acest domeniu, pentru a realiza o aprofundare a cunoștințelor acumulate în perioada liceului.

Fiind o fire perfecționistă, în cele trei luni de internship mi-am îndeplinit cu succes obiectivele pe care le-am primit, astfel oferindu-mi-se posibilitatea de a continua la dezvoltarea proiectelor din cadrul organizației, și în același timp, la propria-mi dezvoltare profesională.

În prezent, principalele mele scopuri sunt dezvoltarea pe plan personal și profesional, considerând cadrul Job Connect cel mai prielnic loc pentru a realiza ceea ce mi-am propus. În general, timpul liber mi-l dedic dezvoltării personale, citind cărți de specialitate în acest domeniu.

Menirea mea în cadrul Job Connect este să ajut la îndeplinirea scopurilor echipei din care fac parte, realizându-mi astfel propriile scopuri.