Salut! 🙂

Chiar dacă activitatea pe care o faci la job nu depinde de tine, există mai multe moduri prin care să ai un nivel de energie mai mare (în cazul în care nu ai încă :D). Pentru a înțelege pe deplin câteva moduri de acțiune cu privire la acest aspect, hai să răspundem împreună la 5 întrebări.

  1. Care sunt momentele în care am bateriile complet încărcate?

Răspunsurile pot varia de la idei precum propriile talente, investiția în familie și prieteni, schimbarea în bine a vieții oamenilor, grija față de sănătatea organismului, până la un nivel corespunzător de conștientizare.

2.  Ce anume mă ține la pământ?

Gândește-te la momentele tale de epuizare. Poate că ai acceptat mitul că „orice e posibil” aruncându-te în „bătălii” anevoioase care duc la epuizare. Un aspect de asemenea posibil este modul în care reacționezi la schimbare. Acordă atenție lucrurilor care îți diminuează energia și acționează astfel încât să le elimini din viața ta.

3.  Cât de aproape sunt cei care îmi dau energie?

În cazul în care și tu te umpli de energie atunci când ești în compania celor dragi, e musai să faci asta mai des. 🙂 Beneficiază de această sursă de alimentare de câte ori ai posibilitatea.

4. Când trebuie să fiu plin de energie?

Este esențial să îți mărești tot mai mult nivelul de energie dar este la fel de important să o folosești înțelept. Verifică-ți calendarul zilnic și decide tu care sunt momentele în care ai cel mai mult nevoie de un suflu nou.

5. Care este spațiul alocat lucrurilor neplanificate dar de care am nevoie?

Gândește-te la timpul tău în care iei o pauză. Fără perioade regulate de refacere, nu suntem capabili din punct de vedere fizic să facem față pe termen lung emoțiilor.

Îmi doresc ca răspunsurile pe care le vei da să fie o direcție sigură spre un nivel de energie care să te satisfacă zi de zi.

Adina