Job Connect are din nou plăcerea să fie gazda unui curs intensiv de limba germană adresat asistenților medicali, care sunt puternic motivați să își găsească un loc de muncă într-un spital din Germania.

Organizăm curs de limba germană pentru asistenți medicali, de la nivel 0 până la nivelul B1 iarin Germania de la B1 la B2 direct in clinica angajatoare.

Din experiența medicilor și asistenților medicali care lucrează deja în cadrul unei clinici din Germania vă putem spune cât de eficientă este învățarea limbii germane într-un timp cât mai scurt.

Cursul până la B1 are durată de aproximativ 15 săptămâni cu 5/6 unități didactice (45 min. fiecare) și se va desfășura în Sibiu.

Maxim 10 locuri doar pentru Asistenți Medicali

Grupa va fi formată din maxim 10 persoane, astfel, fiecare participant are ocazia să interacționeze atât cu profesorul cât și cu ceilalți participanți, pentru o mai bună fixare a cunoștințelor.

RITM INTENSIV, de Luni – Vineri, de la 9:00-14:30

Cursul va începe în luna ianuarie 2020 și se va desfășura de luni până vineri, între orele 9:00 – 14:30.

 6 ore / zi împreună cu un profesor cu experiență

Profesorul care susține cursurile este român de origine germană și are o vastă experiență în educarea adulților, în special a medicilor și asistenților medicali. Este la al 7-lea curs împreună cu noi. Folosim materiale de curs în format original.

Învățați limba germană împreună cu noi și vă găsim job în Germania ca Asistent Medical:

  • investiția pentru curs pana la B1 și eventuale costuri adiacente (cazare etc.) pe care le agreăm cu fiecare candidat în parte, se plătesc eșalonat în maxim 8 tranșe din a 3-a lună de angajare în Germania.
  • investiția pentru atingerea nivelului B2 se plătește de către clinică;

Oferim suport pentru recunoașterea ca ASISTENT MEDICAL GENERALIST în Germania.

Pentru mai multe detalii despre structura și condițiile clinicilor din Germania, vă rog să ne contactați și vă oferim toate detaliile de care aveți nevoie.