Job Connect are din nou plăcerea să fie gazda unui curs intensiv de limba germană adresat asistenților medicali, care sunt puternic motivați să își găsească un loc de muncă într-un spital din Germania.

Organizăm curs de limba germană pentru asistenți medicali, de la nivel A1 până la nivelul B1, cu continuare în Germania până la B2.

Din experiența medicilor și asistenților medicali care lucrează deja în cadrul unei clinici din Germania vă putem spune cât de eficientă este învățarea limbii germane într-un timp cât mai scurt.

Cursul până la B1 are durată de aproximativ 4 luni și se va desfășura în Sibiu.

10 locuri doar pentru Asistenți Medicali

Grupa va fi formată din aproximativ 10 persoane, astfel, fiecare participant are ocazia să interacționeze atât cu profesorul cât și cu ceilalți participanți, pentru o mai bună fixare a cunoștințelor.

RITM INTENSIV, de Luni – Vineri, de la 9:00-14:30

Cursul va începe în 5 martie 2018 și se va desfășura de luni până vineri, între orele 9:00 – 14:30.

 6 ore / zi împreună cu un profesor cu experiență

Profesorul care susține cursurile este român de origine germană și are o vastă experiență în educarea adulților, în special a medicilor și asistenților medicali. Este la al 7-lea curs împreună cu noi. Folosim materiale de curs în format original.

Învățați limba germană împreună cu noi și vă găsim job în Germania ca Asistent Medical:

  • costuri acoperite de Job Connect;
  • interviu pentru angajare după ce ați ajuns la B1;
  • investiția pentru curs se plătește eșalonat în maxim 8 tranșe din a 3-a lună de angajare în Germania.

Suport pentru recunoașterea ca ASISTENT MEDICAL GENERALIST în Germania.

După obținerea nivelului B1, avem contract cu mai multe clinici din Germania, care va vor asigura parcurgerea unui curs pentru nivelul B1 – B2, deoarece nivelul B2 fiind necesar pentru obținerea Atestatului profesional. Aceste clinici oferă și posibilitatea de a lucra, pe post de infirmier, până la obținerea certificatului lingvistic și contract pe perioadă nedeterminată pe post de asistent medical, după obținerea certificatului B2 și a atestatului profesional.

Pentru mai multe detalii despre structura și condițiile clinicilor din Germania, vă rog să ne contactați și vă oferim toate detaliile de care aveți nevoie.