Recrutare

Salut,

Astăzi m-am gândit că poate îți este util să vezi cum facem noi recrutare și mai ales ce trebuie să faci tu, în calitate de candidat.

  1. Tu aplici la un job disponibil pe site-ul nostru sau ne trimiți CV-ul pentru că îți dorești să faci o schimbare.
  2. Un recruiter te sună pentru a discuta câteva aspecte pe care le considerăm utile. De la această discuție avansăm spre solicitarea unor documente care ne ajută să îți realizăm un Profil Unic de Candidat și bineînțeles îți solicităm un acord cu privire la Protecția Datelor tale personale. Toate acestea se întâmplă pe e-mail, foarte simplu.
  3. După ce primim documentele pe e-mail, recruiterul te sună și împreună stabiliți o zi și o oră potrivită pentru o discutie față în față. Noi suntem flexibili și acceptăm să rămânem și după program. Unii candidați primesc și un cadou din partea noastră. 😀
  4. În cadrul discuției, decidem împreună dacă trimitem sau nu profilul tău către compania angajatoare. Este posibil sa fie aspecte care nu iti plac ție și preferi să nu continuăm cu jobul respectiv. În cazul acesta, noi te vom contacta în viitor pentru alte joburi. Dacă totul e ok cu privire la job-ul din discuție, noi trimitem profilul către angajator. Când vom obține un raspuns, acesta poate fi pozitiv sau negativ. Pentru fiecare candidat ne dorim să fie pozitiv, dar ce să faci, uneori nu ține de noi sau de tine.
  5. Ai primit un raspuns pozitiv? Îți vom transmite datele propuse pentru interviul cu angajatorul. Ai primit o oferta care te multumește pe deplin? Nu scapi de noi. Te vom mai suna pentru a vedea ce se mai întâmplă în viața ta la job, cum te-ai integrat, dacă angajatorul și-a ținut promisiunile, în cazul în care le-a făcut. Ai primit un raspuns negativ? Nu-i bai! Noi ne focusăm în continuare spre a-ți obține interviuri.

Pentru toate aceste lucruri, noi nu solicităm nici un comision de la tine.

Facem totul din pasiune și cu multă bucurie.

Abia așteptăm să cunoaștem oameni noi!

Recrutare

 

Te invit să ne urmărești postările și pe LinkedIn.

Adina