Salutare tuturor! 🙂

Începem astăzi o serie de articole despre modul în care putem să ne atingem potențialul maxim într-unul sau mai multe domenii din viața noastră. Multe dintre informațiile pe care le voi aduce în discuție, vă sunt cunoscute. Nu este nimic…nimănui nu îi strică o reîmprospătare a memoriei, nu-i asa? 😀

Când am început să studiez cartea lui John C. Maxwell, „Fără limite”, vă puteți imagina ce gânduri mi-au invadat mintea? O sumedenie de situații mi-au aparut în imagine, situații pe care nu le-am depășit din cauză că mi-a fost teamă de eșec, circumstanțe în care nu am avut încredere să acționez.

Primul capitol a început în forță despre faptul că NOI NE IMPUNEM ANUMITE BARIERE! Mai jos am notat un paragraf reprezentativ temei noastre de astăzi.

„O persoană în vârstă a zărit la un moment dat un băiat care pescuia și s-a apropiat să vadă cum îi merge. Băiatul prinsese deja doi pești mici, iar în timp ce bătrânul se apropia de el, agățase deja în undiță un biban uriaș.

– Ce mândrețe de pește… spuse bătrânul în timp ce băiatul scotea cârligul. Pe neașteptate însă, băiatul aruncă peștele în apă. Ce faci? E ditamai peștele?

– Așa-i, răspunde băiatul, dar eu am o tigaie foarte mică. „

Ce părere aveți? Eu m-am distrat puțin pe acest fragment dar mi-am dat seama că de multe ori ne putem afla într-o situație asemănătoare. Ai o tigaie prea mică? Schimb-o cu una mai mare.  Modul nostru de gândire ne limitează foarte mult în experiențele noastre zilnice. Dacă nu te încadrezi în această categorie, acesta este un lucru minunat. Mulți tânjesc să își depășească limitele. Tu ai reușit. Felicitări!

Dincolo de barierele pe care ni le punem în față, ne așteaptă o viață în care ne putem bucura de minunata variantă pe care Dumnezeu a creat-o să fim.

Sper că v-am pus puțin pe gânduri astăzi. 😀

Până data viitoare, căutați să vedeți dacă nu cumva tigaia voastră este de dimeniuni prea mici… sau prea mari!