Bun găsit!

Nu mai este nou faptul că în fiecare zi de vineri ne luăm doza de fericire împreună!

Astăzi vin cu o veste bună. Dacă până acum am crezut că fericirea orbitează în jurul succesului, acum e momentul să îmbrățișăm schimbarea.  Succesul era considerat punctul central al universului muncii. Acum Shawn Achor ne aduce în prim plan „domeniul înfloritor” al psihologiei pozitive și ne demonstrează opusul acestei noțiuni.

Fericirea dă frâu liber inteligenței și motivației ajungând inevitabil la succesul mult dorit de toți. Succesul poate fi la job sau în mijlocul unei activități în care suntem implicați fiecare.

Noi oamenii suntem toți diferiți, slavă Domnului.

Fiecare dintre noi experimentează diferit sentimentul de fericire. De asemenea, fiecare percepe diferit succesul.

Exemplul meu este simplu. Sunt fericită atunci când interacționez cu oamenii dragi mie, când ajut pe cineva în nevoie, când ofer un sfat prietenesc sau când citesc o carte. Dacă fac aceste lucruri, motivația mea crește iar gândirea pozitivă se dezlănțuie în interiorul meu.  Cum pot avea succes de pe urma acestor activități? Într-un mod cât se poate de natural. Sentimentul de împlinire și bucurie se imprimă în gândul meu. Următoarea zi merg la job și îmbrățișez o atitudine plină de motivație. Asta îmi dă energie să lucrez eficient iar în acest fel mă îndrept cu pași mărunți dar siguri către inevitabilul succes.

Care sunt lucrurile pe care le faci și îți aduc fericire? Poate este o ideea bună să le notezi  și să le faci mai des. La mine funcționează.

Până data viitoare, îți doresc o călătorie minunată în universul gândirii pozitive!